MLZ463 ve MLZ464 Dersleri Önkoşulları Duyurusu

MLZ 463- Project Preparation for Materials Science and Engineering dersini alabilmeniz için aşağıda belirtilen önkoşulları sağlamış olmanız gerekmektedir.

-Genel not ortalamanız en az 2.00 olmalıdır.

-1 ve 2. Sınıf derslerinin tümünden başarılı olmanız gerekmektedir (Çift anadal öğrencileri hariç).

-En az 150 AKTS (ECTS) kredilik dersi başarılı tamamlamış olmanız gerekmektedir.

MLZ 464- Project Practice for Materials Science and Engineering dersini alabilmeniz için yukarıda belirtilen önkoşulları aynı şekilde sağlamanız gerekmektedir.

Koşulları sağlamayan öğrencilerin dersi bırakması önemle rica olunur. Aksi takdirde ders üzerinizden düşürülecektir.

Sorunuz olursa Araş. Gör. Emine ERSEZER (emine_ersezer@eskisehir.edu.tr) ile iletişime geçebilirsiniz.