MLZ463 - MLZ464 ile İlgili Önemli Duyuru

Aşağıda verilen önkoşulları sağlamayan öğrencilerin MLZ463-Project Preparation in Materials Science and Engineering ve MLZ464-Project Practice in Materials Science and Engineering derslerini almaması, alanların ise bırakması gerekmektedir. Aksi takdirde ders üzerinizden düşürülecektir.

09.10.2019 tarih ve 2/5 sayılı Fakülte Kurulu Kararı’na göre aşağıda verilen önkoşulları sağlamayan öğrenciler MLZ463 veya MLZ464 derslerini alamamaktadır.

1- Genel not ortalaması en az 2.00 olmalıdır.

2- 1. ve 2. sınıf derslerinin tümünden başarılı olmalıdır.

3- En az 150 AKTS kredilik dersi başarmış olmalıdır.

4- MLZ463 dersi MLZ464 dersinin önkoşuludur. İki ders aynı dönemde alınamaz.

MLZ464 final sunumları dönem sonunda düzenlenecek olan MatSE-C 5 öğrenci konferansında yapılacaktır. Etkinlikte görev almak isteyenler  Dr. Öğr. Üy. Boğaç Poyraz (hbpoyraz@eskisehir.edu.tr), Araş.Gör. Çağrı Özer (salihcagrizer@eskisehir.edu.tr), ve Araş.Gör. Başak Özkan (ozlembasakozkan@eskisehir.edu.tr) ile iletişime geçebilirler.