EKIM110 - Genel Kimya Lab. Gruplar ve Föy

Bu hafta deney takvimimiz başlamaktadır. Dönem boyunca canvas'taki duyuruları takip ediniz.

Identifaciton of Substance Deneyi için rapor ve sorular teslim edilmeyecektir. Videoların izlenmesi zorunludur.

Genel Kimya Lab. Grupları ekteki excel dosyasında yer almaktadır. Listede ismi olmayan öğrenciler leventkoroglu@eskisehir.edu.tr adresine mail atmalıdır.

Quizler lab. saatinde canvas (https://estuoys.eskisehir.edu.tr/) üzerinden bireysel yapılacaktır.

Deney videoları izlendikten sonra lab. föyünde yer alan ilgili "Report Sheet" ve "Questions"lar el ile yazılacaktır, fotoğrafı "pdf" formatında canvas sistemine deney başlama saatinden itibaren 24 saat içerisinde yüklenecektir. Bir adet pdf yüklenmelidir (dosyaları birleştiriniz). Raporlar grup adına bir adet hazırlanacaktır ve yalnızca gruptan sorumlu kişiler tarafından sisteme yüklenebilecektir. Grup sorumluluları excel dosyasında sarı renkte işaretlenmiştir. Ekte yer alan word formatındaki lab. föyünden "Report Sheet" ve "Questions"ların çıktısını alabilirsiniz.

Rapor yazımına katkı sağlamayan grup içerisindeki öğrencilerin isimleri leventkoroglu@eskisehir.edu.tr adresine bildirilmelidir.

Eksik olan video linkleri sonradan paylaşılacaktır.

Dosya Adı Tarih Boyutu
EKIM110-Gruplar.xlsx 15.03.2023 14:37:39 34,19 KB İndir Göster
EKİM110 General Chemistry Lab. Booklet (2022-2023)_13.03.2023.docx 15.03.2023 14:37:29 2,77 MB İndir Göster