2023-2024 Bahar Yarıyılı Ders ve Kontenjan Açılması Talepleri ile ilgili Duyuru

Lisans ve Lisansüstü (Malzeme Bilimi ve Mühendisliği, Seramik Mühendisliği) Programları için,

2023-2024 Bahar Döneminde Kayıt Yenileme sürecinde Zorunlu dersler (MLZ ve SRM kodlu) ile ilgili Ders ve Kontenjan açılması vb. talepleriniz için bir form oluşturulmuştur.

SADECE ZORUNLU DERSLER İLE İLGİLİ HAZIRLANAN Forma ulaşmak için burayı tıklayınız.

Ortak dersler  (Fizik, Kimya, Matematik ve Seçmeli dersler vb.) ile ilgili talepleriniz için öğrenci işleri ile görüşebilirsiniz.

Mesleki Seçmeli Dersler için kontenjanlar ilgili ders içeriği, sınıf kapasiteleri ve öğrenci sayılarına göre ayarlamıştır. Ancak, mezuniyetin etkilenmesi vs. gibi zorunlu durumlarda kontenjan talebi için önce dersin hocası ve sonrasında bölüm yönetimi ile iletişime geçebilirsiniz.