2020-2021 Bahar Final Sınav Takvimi - Malzeme Bilimi ve Müh. TASLAK1

Sevgili öğrenciler,

2020-2021 Öğretim yılı Bahar dönemi Final sınavları, Akademik Takvim uyarınca 16 - 30 Haziran 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

Fakülte ortak kodlu dersleri kesinleşmiş olup, Malzeme Bilimi ve Mühendisliği için hazırlanan sınav 1.TASLAK programı ekte sunulmuştur.

Ekte sunulan taslak sınav programını incelemeniz beklenmekte olup, değişiklik önerilerinin en geç 8 Haziran 2021 Salı günü mesai bitimine kadar  (burak_demir@eskisehir.edu.tr) adresine gerekçeleriyle beraber gönderilmesi gerekmektedir.

Önemli NOT: Öğrencilerin; ÖĞRBİLSİS ve MERGEN sisteminden gelecek mesajları kontrol etmeleri, resmi iletişim kanallarından yapılacak duyuruları takip etmeleri gerekmektedir.

Hepinize şimdiden başarılar diliyorum,

Sevgiler,