2020-2021 Bahar Dönem Sonu Sınavları Ortak Dersler Taslak Programı

Sevgili öğrenciler,

2020-2021 Öğretim yılı Bahar dönemi Final sınavları, Akademik Takvim uyarınca 16 - 30 Haziran 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

Fakülte ortak kodlu dersler için hazırlanan sınav taslak programı ekte sunulmuştur.

Ekte sunulan taslak sınav programını incelemeniz ve değişiklik taleplerini en geç 3 Haziran 2021 Perşembe günü mesai bitimine kadar  (burak_demir@eskisehir.edu.tr) adresine gerekçeleriyle beraber gönderilmesi gerekmektedir.

Önemli NOT:  Öğrencilerin; ÖĞRBİLSİS ve MERGEN sisteminden gelecek mesajları kontrol etmeleri, resmi iletişim kanallarından yapılacak duyuruları takip etmeleri gerekmektedir.

Hepinize şimdiden başarılar dilerim,

Arş. Gör. Burak Demir