2020-2021 Güz Dönemi Staj Raporları Teslimi ile ilgili Duyuru

Staj Raporları için son teslim tarihi 16 Ekim 2020 Cuma günü saat 17:00’dir. Bu tarihten sonra getirilen Staj Evrakları değerlendirmeye alınmayacaktır.

Staj Raporlarının Teslimi için;

Eskişehir’de ikamet eden öğrenciler, belirtilen son tarihe kadar Staj Raporunu ekleri ile birlikte Arş.Gör. Özlem Başak Özkan’a imza karşılığında teslim edecektir.

Eskişehir dışında bulunan öğrencilerin ise ilk olarak Staj Raporu ve kapalı zarf içerisindeki onaylı eklerini taratıp ozlembasakozkan@eskisehir.edu.tr adresine mail atmaları ve ardından Staj Raporu ve eklerini aşağıdaki adrese kargo ile göndermeleri gerekmektedir.

Staj Raporlarının Gönderileceği Posta Adresi:

Malzeme Bilimi ve Bölümü Sekreterliği

Eskişehir Teknik Üniversitesi, İki Eylül Kampüsü, Mühendislik Fakültesi, Malzeme Bilimi ve Mühendisliği Bölümü, 26555 Tepebaşı / ESKİŞEHİR

Sorularınız için ozlembasakozkan@eskisehir.edu.tr adresine mail atabilirsiniz.

Sağlıkla kalın..

Veriliş Tarihi: 5 Ekim 2020 Pazartesi