MLZ 464 dersini alan tüm öğrencilerin DİKKATİNE !

ÖNEMLİ !!!

• MLZ 464 dersinin alan tüm öğrencilerin dersin final sınavı yerine geçen MatSE-C sunumlarına girmeleri ZORUNLUDUR ! Her ne olursa olsun sunuma katılmamak demek final sınavına girmemiş olmak demektir !
  • Bu dönem MLZ464 dersine kayıtlı ve online Zoom platformu üzerinden yapılacak MatSE-C konferansına katılmayan öğrenciler jüriden "0" alacak ve harf notları ona göre verilecektir !
  • MatSE-C Bilgi Formu'nu MLZ464 dersini alan tüm öğrencilerin doldurması zorunludur !
  • Danışmanları ile görüşmesi sonucu lab. çalışmalarını bitirememiş ve tamamlamak isteyen öğrenciler için MatSE-C konferansı sonrası eksik not verilecek ve sonrasında tamamlanması istenecektir. (Bu öğrenciler harf notlarını daha sonra alacaklardır. Duruma göre mezuniyetleri gecikebilir.)

Ekli Dosyalar:
MatSE-C 2 Program.pdf