Stajlarla ilgili 30.06.2020 tarihli Bölüm Kurulu Kararı

30.06.2020 tarihli Bölüm Kurulu toplantısında alınan karara göre:

Uzaktan (Çevrim içi) Staj imkânı, 2019-2020 Yaz dönemi 30 Haziran 2020 ile 2020-2021 Güz dönemi Derslerin Başlangıç tarihi arasında sınırlı olmak üzere, Bütünleme Sınavları sonrasında mezun olma aşamasına gelmiş olup (mezun olma koşullarını sağlayan) sadece stajı kalan öğrenciler için mümkün olacaktır.

Uzaktan staj talebinde bulunacak öğrencilerin mezun olma koşullarını sağladığı öğrencinin Akademik Danışmanı tarafından incelenerek Staj Komisyonu’na bildirilecektir.

Uzaktan Stajlar, Seramik Araştırma Merkezi (SAM) ve bölümümüz öğretim üyelerinin spin-off şirketlerinde yapılabilecektir.

Bu kurumların dışındaki kurumlarda Uzaktan Staj yapılabilmesi, firmanın uzaktan staj talebini kabul etmesi ve staj yapılacak bu kurumun Bölüm Başkanlığı ve Staj Komisyonu tarafından uygun görülmesi durumunda söz konusu olabilir.

Yaz okulunda dersi olan öğrenciler Uzaktan Staj talebinde bulunamayacaktır.

Veriliş Tarihi: 30 Haziran 2020 Salı
Son Tarih: 30 Ağustos 2020 Pazar