MLZ490, 2018 - 2019 Bahar Dönemi Duyuru

MLZ490 - DUYURU!!

Sevgili Öğrenciler,

1.   Dersler 12 Şubat 2019 Salı günü Mühendislik Fakültesi Seminer Salonunda 16:15-17:30 arasında toplantı ile başlayacaktır. Bununla birlikte, her hafta dersten önce soruları tartışacağınız öğretim üyesi ile iletişime geçerek ders gün ve saatini teyit etmeniz gerekmektedir.

2.   Görüşmelerden önce o hafta tartışacağınız soru ile ilgili her Salı saat 16:00 ‘da M3 dersliğinde kısa sınav (quiz) yapılacaktır. Dolayısıyla ilk quiz 19 Şubat 2019 yapılacaktır. Örneğin ilk quiz 19 Şubat’ta yapıldıktan sonra o soru paketi ile ilgili öğretim üyesi ile Salı-Cuma arası ayarladığınız zaman diliminde görüşeceksiniz. Bu yüzden ilgili soruya hazırlanmış olarak quize ve derse gelmeniz çok önemlidir. Kısa sınav ve vizelerde sorulacak sorular, sizlerle paylaşılacak olan ve o hafta sorumlu olduğunuz sorunun aynısı olacaktır.

3.   Kısa sınav süresi 30 dakika olacaktır. Sınavda sadece bir adet cevap kağıdı verilecektir, bu yüzden cevaplarınıza arkalı önlü bir sayfayı geçmeyecek şekilde önemli olduğunu düşündüğünüz bilgileri yazmanız tavsiye edilmektedir. Derse gelirken o hafta sorumlu olduğunuz sorunun yanıtını kapsayan bir rapor getirmenize gerek yoktur.

4.   Notlandırma yapılırken her bir kısa sınavın %50’si ve sınav dönemi(2vize ve 1final) cevapladığınız her bir sorunun %50’si dikkate alınacaktır. Dolayısıyla, size dönem başında verilen sorulara iyi ve kapsamlı bir şekilde hazırlanmanız ve kısa sınavlardan yüksek not almanız yararınıza olacaktır.

5.   Ders ile ilgili grup, takvim ve sorular yakında paylaşılacaktır. Lütfen duyuruları takip ediniz.

Sorularınız ya da merak ettikleriniz için her zaman dersin koordinatörü Dr. Öğretim Üyesi Yasemin ÇELİK ya da Araş Gör. Enes İbrahim DÜDEN ile iletişime geçebilirsiniz.

Veriliş Tarihi: 6 Şubat 2019 Çarşamba
Son Tarih: 23 Haziran 2019 Pazar